06 - 43 21 62 33 zorg@zbransdalerveld.nl
Selecteer een pagina

 

 

 

 

Contact

Heeft u vragen over de camping of wilt u een reservering maken? Neem dan gerust contact op via het formulier hiernaast of gebruik e-mailadres: zorg@zbransdalerveld.nl.

Contact Boerderijcamping Ransdalerveld
St. Gillisstraat 30
6312 AE Ransdaal
Telefoon: 06-43216233

Contactpersoon: Mariëlle Huntjens

Routebeschrijving:

Voor alle zekerheid geven wij u graag nog een paar extra aanwijzingen en herkenningspunten langs de route. Volg de A76 Autosnelweg richting Heerlen. Neem de afslag Voerendaal. Bij de rotonde naar rechts richting Voerendaal. Blijf weg volgen tot volgend stoplicht (tankstation aan rechterzijde). Hier rechts afslaan en na ca. 700 meter staat aan de rechterzijde een wegwijzer “Ransdaal”. Hier links inslaan. Blijf deze weg volgen tot voorbij de kerk. Dit is de Ransdalerstraat. De Sint Gillisstraat is voorbij de kerk de 1e straat links. Graag tot ziens!

Momenteel wordt er sinds 19 juni voor de duur van ongeveer 5 weken aan de straat gewerkt. De gasleidingen worden vervangen. Na 16.00 uur en in het weekend is de straat wel toegankelijk, maar buiten deze tijden gelieve het omleidingsbord te volgen of een kortere route is om boven aan de Ransdalerstraat, waar het dorp ingereden wordt, links de veldweg te nemen (hier liggen nog een paar huis aan). Dit is de Akerweg. Deze weg volgen en vervolgens rechts de onverharde weg te nemen. Deze weg is nieuw aangelegd en breed genoeg om met een caravan te rijden. Rijd er rustig want er liggen dikke kiezels op de weg. Op het einde van deze weg naar rechts. Vervolgens weer rechts aanhouden en de camping ligt als 2e huis aan de linkerkant.

Stuur een e-mail

7 + 6 =